Harrastin seksiä parhaan kaverini vaimon kanssa

Laitoin tyttöni entisestä avioliitosta nukkumaan ja kävin lämpimässä suihkussa. Tämän jälkeen houkuttelin parhaan kaverini vaimon sänkyyni.. Kaverini on matkalla Espanjassa.. Olimme molemmet kiinnostuneita Minnasta mutta kaverini kansainvälinen liiketoiminta kiinnosti Minnaa enemmän kuin putkimies..
Saahan Minna jatkuvasti hienoja laukkuja kuten Louis Vuitton, Gucci jne. Seksiä saan kuitenkin Minnalta useammin kuin kaverini Matti.. Kaverini on täysin tietämätön meidän seksisuhteesta.. Tälläkään kertaakaan Minnaa ei tarvinnut kauaa houkutella sänkyyn..
Asetuin makuulle ja Minna alkoi hyväillä minua. Tiedän hänen haluavan nuolla minua aina suihkun jälkeen ja niin tapahtui nytkin.

Tätä kesti noin seitsemän minuuttia, kunnes Minna alkoi haluta minua sisäänsä. Asetin hänet kuitenkin ensin makuulle ja hyväilin suullani hänen rintojaan, vatsaansa sekä klitorista... Oli kiihottavaa kuulla hänen raskaita huokailuja. Sitten työnnyin sisään hitaasti kiusoitellen tällä kertaa käyttäen kondoomia koska sain klamydia tartunnan Oulun matkalta...

Lähetyssaarnaaja-asento alkoi kuitenkin tuntua minusta turhauttavalta kondoomin kanssa.. Liian kostea vagina ei maita kondoomilla pantaessa.. Tunne on kuin panisi ämpäriä vaikka penikseni on lähes 20cm pitkä ja paksuudeltaan maksamakkaraa muistuttava... Niinpä kaverini vaimo tuli päälleni ja ratsasti rajusti jonkin aikaa, kunnes hän laukesi. Otin kondoomin pois ja runkkasin spermani Minnan suuhun.. Klamydian hoito aloitettiin viime viikolla, joten ilman kondoomia paneminenkaan tuskin olisi tartuttanut Minnaa.. Emme kuitenkaan voi ottaa mitään riskejä..

Nukahdimme pian suuhun laukeamisen jälkeen.. Minna lähetti vain tekstiviestin Matille Espanjaan tai Rodos Kreikkaan tai Bangkokiin (vai miten se oli) ja valehteli olevansa kotona.. Toivottavasti Matti ei tee testisoittoa kotipuhelimeen..