Menetin neitsyyteni äitini parhaan kaverin kanssa

Olen 18 vuotias poika ja en ole saanut seksiä koska olen äärimmäisen ujo.. Olen kuitenkin ollut koko lukion ajan ihastunut vanhempaan naiseen, joka on naimisissa.. Hän on myös paras kaveri oman äitini kanssa..

Sain tietää, että kyseinen ihastukseni oli eronnut marraskuun lopussa.. Näin mahdollisuuteni tulleen vihdoinkin.. Päätin mennä tapaamaan kyseistä naista uutena vuotena koska hän oli palannut juuri kotiin lomaltaan Thaimaasta.. Talvesta huolimatta hän oli ruskettunut koska oli ottanut aurinkoa rannalla ilman bikinejä.. 

Olemme kavereita koska hän vierailee usein kotonamme juttelemassa äitini kanssa.. Meninkin hänen oven taakseen ja sydämeni hakkasi niin kovin, että meinasin pyörtyä.. Soitin kuitenkin ovikelloa ja hän tulikin avaamaan oven stringeissä ja tiukassa topissa.. Kuulemma oli siivoukset meneillään ja kutsui minut sisään.. Ihastukseni oli tosin yllättynyt kun tulin yksin ja kyseli miten äidilläni menee..

Hän lopetti siivouksen ja kysyi miksi tulin käymään.. Kerroin kuulleeni äidiltäni, että hän oli eronnut miehestään.. Sanoin, että en ymmärrä miten kukaan jättäisi hänet.. Kerroin olevani neitsyt ja pitäväni sitä uskomattomana, että hän on vapaana.. Keskustelimme hetken hänen ongelmistaan ja syistä mistä ero johtui.. Hän kysyi haluanko tehdä uuden vuoden toiveita.. Toiveeni oli, että saisin katsoa hänen siivoavan alasti.. Hän naurahti ja otti vaatteensa seksikkäästi pois..

Hetken päästä kysyin.. Onko sinulla jotain uuden vuoden toiveita..? Hän totesi, että on aina halunnut opettaa nuorelle neitseelliselle pojalle seksin salat.. Upeaa.. Kyseiset makuuhuoneen opit mitä sain oli ikimuistoiset.. Tosin ne jäivät varsin lyhyeen kun laukesin lähetyssaarnaajassa kolmen minuutin seksin jälkeen.. Lupasimme jatkaa harjoittelua salassa äidiltäni.. Elämä on ihanaa!