Seksiä flunssaisena

Maanantaina olimme saaneet flunssan varmaankin liian rankasta viikonlopusta Kreikka Rodoksella.. Se ei kuitenkaan meitä haitannut..

Eilen ajatuksenamme oli ottaa pienet päikkärit.. Ainakin se oli oma ajatukseni.. Mutta kun vieressä makaa rokkari seksikkäineen tatuointeineen.. Niin alkaahaan sitä tulemaan kiimaiseksi..

Ensin pusuttelimme ja hyväilimme toisiamme hellästi.. Tunsin kuitenkin kiimaisuuteni kasvavan jatkuvasti.. Tiesin rokkarillani olevan hieman lämpöä.. Sanoin antavani hänelle parasta tietämääni lääkettä.. Mies "lämpesi" ajatuksesta.. Rokkarin lävistetty kieli lipoi kovettuneita nännejäni ja pilluni oli nopeasti märkänä.. Hetken kuluttua kiimaisena sanoinkin nyt heti se kulli sisälle... Mieheni alkoi nussia minua perhosasennossa, josta pian siirryin hänen päälleen...

Nussiessamme puhuin jatkuvasti rivoja ja keskityin rokkariini täysin.. Pian kipeä mutta kiimainen rokkari sanoikin, että pian tulee.. Ratsastin kovemmin ja tunsin miten spermat upposi pilluuni.. Kyllä seksi tekee hyvää kipeänäkin..