Petin poikaystävääni vanhemman miehen kanssa

Olen nuori nainen.. Vasta 19 vuotias mutta panokaverini on jo 45 vuotias thaimaalainen mies.. Olen aina ollut kiinnostunut vanhemmista miehistä.. Kutsuin taas hänet vanhempieni kotiin nussimaan koska oma poikaystäväni, joka on 23 vuotias oli kaveriensa luona pelaamassa pokeria...

Vanhempi herra, jota kutsuttakoon panokaveriksi saapui vanhempieni taloon 19.30.. Meidän oli aloitettava hommat nopeasti.. Tilanne olisi erittäin pelottava, jos poikaystäväni tai vanhempani saapuisivat paikalle.. Tämä jännitys tuo minuun lisää kiimaisuutta..

Aloitin ensin ottamalla suihin herralta.. Pidän hänen ajellusta kullista, joka on hieman kierohko.. Pian kuitenkin nautimme kuusysistä.. Mikä parempaa kuin saada kullia suuhun ja samalla tuntea vanhemman miehen hyväilyn pillussa kyseisessä jännittävässä asetelmassa.. Ensimmäisen orgasmin jälkeen nussimme toisiamme hellästi kasvokkain.. Osat kutsuvat asentoa perhosasennoksi..

30 minuutin päästä vaihdoimme perinteiseen lähetyssaarnaajaan.. Vanhemman miehen erektio ja kestävyys on jotain aivan uskomatonta.. Oma poikaystäväni laukeaa naurettavan pienen munansa kanssa aivan liian nopeasti.. Pokeri vaikuttaa kiinnostavan enemmän.. Kiljuimme ja pidimme kovaa ääntä..

Pelkään, että naapurit puhuvat asiasta koska vanhempani asuvat kolmiossa Helsingissä.. Vanhemmat naiset haluaa aina juoruta.. Heidän oma elämä on liian kyllästyttävää..

Pian vaihdoimme asentoon, jossa olin päällä kasvot poispäin miehestä.. Tosin hänen valtava kullinsa tuotti kipua tässä asennossa, joten vaihdoimme panemaan seisaaltaan takaapäin..

Yö ja ilta oli täyttä seksuaalista nautintoa.. Veljeni saapui kotiin ja tosin pääsi yllättämään meidät.. Onneksi saimme jatkaa panoa.. Mutta vanhemman thaimaalaisen herran poistuttua veljeni sanoi kertovansa poikaystävälleni..

En tiedä mitä teen.. Thaimaan naiset kiinnostavat veljeäni, joten ehkä panokaverini voi esitellä muutaman kiinnostavan thaimaalaisen naisen? Thaimaalaisen miehen neuvot auttavat veljeäni seksuaalisesti! Voisimme myös kokeilla neljästään seksiä, jos veljeni löytäisi kiinnostavan  thaimaalaisen transvestiitti ladyboyn..