Taivaallista seksiä mieheni kanssa

Makasin haisevan piereskelevän avopuolisoni kanssa sohvalla, ilmassa oli pierujen lisäksi ollut seksuaalista jännitettä koska emme olleet lihavien mahojemme kanssa muuta kuin laiskotelleet Thaimaa Bangkok Soi Cowboy loman jälkeen.. Olimme suudelleet likaisilla haisevilla suillamme, kierineet sängyllä pitkin päivää ja puhuneet Martti Ahtisaaresta, muttemme olleet vielä harrastaneet perinteistä seksiä.

Avopuolisoni alkoi hieroa minua ja katsoimme netistä Curlingia.. Mikä sen kiihottavampaa? Yritimme myös etsiä olisiko mitään uusia turnauksia tulossa.. Kävimme syömässä Hesessä ja juoksimme läskiemme kanssa takaisin likaiseen pieneen kotiimme.

Valitessani musiikkia koneelta, avopuolisoni alkoi kosketella peräreikääni housujen päältä, hän jatkoi koskettelua kunnes tuli taas pieru... Yritin saada hänet keskeyttämään peräreiän hyväilyn, että saisin laitettua Tapani Kansan taustalle, että tuntuisi kimppakivalta.. Avopuolisoni jatkoi kuitenki peräreiän hyväilyä.. Hän laittoi kätensä housuihini ja alkoi yllättäen hyväillä klitoristani.. Pian hän repi minulta housut jalasta ja työnsi sormensa sisääni.. Tietysti peräreikään.. Se tuntui taivaalliselta.. Olenhan perinteinen kristillinen tytteli..

Kun hän oli sormettanut minulle orgasmin rytmikkäästi pillustani.. Pyysin häntä laittamaan Jari Sillanpään soimaan.. Mutta prkl.. Mieheni työntyikin sisääni!! Olin huutaa vihasta.. Mutta huusinkin nautinnosta.. Talossa oli muitakin kuten pikkuveljeni.. No samapa tuo.. Mieheni työntyi syvälle sisääni kovassa tahdissa.. Pystyin näkemään ihran liikkuvan.. Anoin häntä jatkamaan vaikkei hänellä olekaan hyvä kunto.. Pidin kovaa ääntä.. Ei mennyt aikaakaan kun tulimme yhtäaikaa ja spermat oli vaginassani..

Pian lähdimme läskiemme kanssa polttamaan tupakkaa... Eikä haitannut yhtään ettei pano kestänyt kauaa.. Eihän tälläiset läskit kauempaa roskaruuan ja tupakan takia jaksaisikaan! Pian menemme kirkkoon laulamaan virsiä.